ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Kick Boxing στηρίζει τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Άρης (photo)

Το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ, πέρα από τις σημαντικές επιτυχίες του σε αγωνιστικό επίπεδο και την ανάδειξη νέων αθλητών-μαχητών, απόδειξη της πολύ καλής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, προχώρησε σε μια κίνηση, η οποία αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς.

Με πρωτοβουλία του αρχιπροπονητή, Στέλιου Σκέμπη, παραχωρήθηκε το νέο ανακαινισμένο γυμναστήριο του τμήματος Kick Boxing στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (κατά γενική ομολογία από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια εξοπλισμένα στη χώρα) στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για προπόνηση, η οποία επικεντρώθηκε στο κομμάτι της ενδυνάμωσης.

Οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής και δη ο προπονητής, Πασχάλης Μελισσάς, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν το τμήμα Kick Boxing και τον Στέλιο Σκέμπη για τη χειρονομία τους να παραχωρήσουν την αίθουσα και τα όργανα του γυμναστηρίου για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

«Το τμήμα Kick Boxing από τη στιγμή που ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ στέκεται αρωγός και στηρίζει κάθε προσπάθεια, που αφορά τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου. Με χαρά φιλοξενήσαμε στο γυμναστήριο μας τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Τους ευχόμαστε το καλύτερο και ευόδωση των στόχων τους στη διάρκεια της χρονιάς», τόνισε ο Στέλιος Σκέμπης.

To Top