ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το PRESSARIS εντόπισε τον μοναδικό Ιταλό που ήταν συμπαίκτης και με τον Μακ Νιλ και με τον Γουάιτ! (photos)

Υπάρχει Ιταλός παίκτης που υπήρξε συμπαίκτης στο καμπιονάτο και με τον Τζερέλ Μακ Νιλ στη Μοντεγκρανάρο και με τον Οκάρο Γουάιτ στη Βίρτους Μπολόνια. Τους ξέρει απ’ έξω, γιατί τους έζησε έναν ολόκληρο χρόνο. Το PRESSARIS εντόπισε τον Βαλέριο Ματζόλα και αυτός ανταποκρίθηκε, μιλώντας για τους δύο πρώην συμπαίκτες του, που θα είναι συμπαίκτες στον Άρη!

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν στη Μοντεγκρανάρο όταν ο Τζερέλ Μακ Νιλ έκανε το “κανονικό” ντεμπούτο του στην Ευρώπη (μετά το ατυχές πέρασμα από το Βέλγιο), την περίοδο 2011-12. Πέρσι ήταν συμπαίκτης με τον Οκάρο Γουάιτ – και το μπακ απ του Αμερικανού – στην Βίρτους Μπολόνια. Υπάρχει άραγε κανείς που να ξέρει και τους δύο νέους παίκτες του Άρη καλύτερα;

“Έχω θετική κρίση και για τους δύο. Είναι δουλευταράδες, είναι παίκτες της ομάδας, δεν είναι πριμαντόνες. Μπορώ να μιλήσω μόνο με καλά λόγια και για τους δύο, γιατί είχαμε μια αρμονική σχέση και με τον Τζερέλ και με τον Οκάρο”, είπε αρχικά ο Ματζόλα, διεθνής με την Εθνική Ιταλίας.

Ρωτήθηκε να δώσει και κάποια τεχνικά στοιχεία για τους δύο πρώην συμπαίκτες του και σχολίασε πως “ο Γουάιτ μπορεί να μαρκάρει παίκτες σε τρεις θέσεις, κυρίως στην θέση του, στο “4”, γιατί στο “3” και στο “5” ίσως κουράζεται περισσότερο. Πολύ καλός μπλοκέρ, πολύ αθλητικός και με καλό σουτ”, ενώ για τον Μακ Νιλ τόνισε: “Ξέρει να χρησιμοποιεί σωστά και τα δύο χέρια του, είναι πολύ δυνατός και καλός αμυντικός”.

6787888371_0d86273e90_b virtus_4902

To Top