slideshow

Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, «Ανάσταση» στον ΑΡΗ, στους χιλιάδες οπαδούς του και… απελευθέρωση όλων!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ,

 

ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ

 

ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙΝ,

 

ΖΩΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΟΣ… 

 

Η κορύφωση του Θείου Δράματος ολοκληρώθηκε με την Ανάσταση του Κυρίου. Όλος ο ελληνισμός, όλος ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός πανηγυρίζει με συγκίνηση και χαρά! Γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, την Λαμπρή, την ανατροπή, την προσδοκία για ένα καλύτερο «αύριο», την προοπτική. Μέσα στο πιο περίεργο Πάσχα των τελευταίων δεκαετιών, με μια κοινωνία φοβισμένη, μέσα στην αγωνία και την αβεβαιότητα.

Γι αυτό θα συμπληρώσουμε και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Θα πει κάποιος; Αυτά τα έχουμε ξανακούσει… Αυτά έχουν ειπωθεί ξανά… Κι όμως… Όταν κάτι είναι τόσο ατόφιο, ειλικρινές κι αληθινό, τότε πρέπει να επαναλΑμβάνεται…

Το επισημαίνουμε με θλίψη, αλλά και οργή πολλές φορές ότι δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση στην χώρα μας είναι δύσκολη και δοκιμάζει τα ανθρώπινα όρια… Για όλους μας, για όλη την ελληνική κοινωνία… 

Η αλήθεια είναι ότι (και) το φετινό Πάσχα (ποιο δεν ήταν όλα τα χρόνια;), η Ανάσταση του Κυρίου, συνδυάζεται με μια όχι και τόσο καλή κατάσταση με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα. Δρόμος πράγματι ανηφορικός, σωστός «Γολγοθάς». Κάθε πέρσι και… καλύτερα, σε ότι αφορά την κοινωνία μας…

Πόσο μάλλον τώρα, όπου όλοι, μένουμε αναγκασμένοι στα σπίτια μας, με την καραντίνα να μας τσακίζει την χαρά, την ελπίδα. Αλλά όχι! Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τη ζωή!

Την ίδια ώρα ο λαός του Άρη, η πιο περήφανη αθλητική οικογένεια όπως αυτή του Μακεδονικού συλλόγου, βιώνουν με τη συμπλήρωση των 106 χρόνων ιστορίας, έναν ακόμη «Γολγοθά» που μοιάζει ανηφορικός. Η ελπίδα δεν χάθηκε ποτέ όμως.

Ένας σύλλογος που γέμισε στο παρελθόν από αμέτρητους «Ιούδες» που για (πολλές ή λίγες) χούφτες… αργύρια πρόδωσαν τον κόσμο του, καταδικάζοντας τον στην «σταύρωση»! 

Η ποδοσφαιρική ομάδα «αυτοκαταδικάστηκε» στον υποβιβασμό στη Γ΄Εθνική ως μέσο απόδρασης από την καταστροφή. Ανέβηκε μετά από δυο χρόνια και με την επιστροφή της στην Σούπερ λίγκα, με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, περίμενε και περιμένει την δικαίωση. Έναν τίτλο, με μια ομάδα που θα είναι υγιής και θα εκπέμπει δύναμη και αποφασιστικότητα.

Τούτες τις Άγιες ώρες, όπου η ελπίδα θριαμβεύει μέσα από την Ανάσταση του Κυρίου, η ευχή που βγαίνει από τις καρδιές χιλιάδων Αρειανών είναι μια και μοναδική: να έρθει σύντομα και η «Ανάσταση» του Άρη, όλου του πλανήτη πια, η χαρά και η λύτρωση!

Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στον ΑΡΗ!

To Top