slideshow

Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και «Ανάσταση» στον ΑΡΗ και στους χιλιάδες οπαδούς του!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ,

 

ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ

 

ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙΝ,

 

ΖΩΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΟΣ… 

 

Η κορύφωση του Θείου Δράματος ολοκληρώθηκε με την Ανάσταση του Κυρίου. Όλος ο ελληνισμός, όλος ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός πανηγυρίζει με συγκίνηση και χαρά! Γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, την Λαμπρή, την ανατροπή, την προσδοκία για ένα καλύτερο «αύριο», την προοπτική.

Θα πει κάποιος; Αυτά τα έχουμε ξανακούσει… Αυτά έχουν ειπωθεί ξανά… Κι όμως… Όταν κάτι είναι τόσο ατόφιο, ειλικρινές κι αληθινό, τότε πρέπει να επαναλαμβάνεται…

Το επισημαίνουμε με θλίψη, αλλά και οργή πολλές φορές ότι δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση στην χώρα μας είναι δύσκολη και δοκιμάζει τα ανθρώπινα όρια… Για όλους μας, για όλη την ελληνική κοινωνία… 

Η αλήθεια είναι ότι (και) το φετινό Πάσχα (ποιο δεν ήταν όλα τα χρόνια;), η Ανάσταση του Κυρίου, συνδυάζεται με μια όχι και τόσο καλή κατάσταση με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα. Δρόμος πράγματι ανηφορικός, σωστός «Γολγοθάς». Κάθε πέρσι και… καλύτερα, σε ότι αφορά την κοινωνία μας…

Την ίδια ώρα ο λαός του Άρη, η πιο περήφανη αθλητική οικογένεια όπως αυτή του Μακεδονικού συλλόγου, βιώνουν με τη συμπλήρωση των 105 χρόνων ιστορίας μια σημαντική προοπτική στο ποδόσφαιρο, μετά την επιστροφή από τα χρόνια της αυτοεξορίας. Η έξοδος στην Ευρώπη μετά την επιστροφή στην Σούπερ λίγκα, το γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης, οι μεγάλες τηλεθεάσεις δείχνουν ότι υπάρχει το “φως”, η ελπίδα.

Ένας σύλλογος που γέμισε στο παρελθόν από αμέτρητους «Ιούδες» που για (πολλές ή λίγες) χούφτες… αργύρια πρόδωσαν τον κόσμο του, καταδικάζοντας τον στην «σταύρωση»! 

Ο Άρης επιστρέφει. Ο Άρης είναι εκεί…

Ο Άρης της επόμενης περιόδου 2019-20, θα είναι άλλος Άρης, άλλων προδιαγραφών, άλλων στόχων, άλλου επιπέδου. Ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα διεκδικεί, που θα χτυπάει όλα τα παιχνίδια και θα έχει στόχους που θα ταιριάζουν με την ιστορία του και το μέγεθος του.

Ο κόσμος του Άρη έκανε «πέτρα την καρδιά» του και ήπιε πολλά ακόμη πικρά ποτήρια. Περιμένει να βιώσει το αυτονόητο: την απόδραση. Η νέα ΠΑΕ, η διοίκηση Καρυπίδη έχει την ιερή υποχρέωση να μην αποτύχει. Είναι ξεκάθαρο το βάρος και η αποστολή της.

Η αλήθεια είναι ότι στο μπάσκετ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αν και ήδη εδώ και μερικούς μήνες, η ΚΑΕ μπήκε σε μια διαδικασία κανονικότητας. Αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Υπάρχει το “βουνό” των μπαν, η προοπτική της ανάπτυξης,,,

Δεν θα αναφερθούμε στην κατάσταση των υπόλοιπων τμημάτων του Ερασιτέχνη, γιατί πολύ απλά ο… Γολγοθάς τους, συνεχίζεται…

Τούτες τις Άγιες ώρες, όπου η ελπίδα θριαμβεύει μέσα από την Ανάσταση του Κυρίου, η ευχή που βγαίνει από τις καρδιές χιλιάδων Αρειανών είναι μια και μοναδική: να έρθει σύντομα και η «Ανάσταση» του Άρη, η χαρά και η λύτρωση!

Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στον ΑΡΗ!

To Top