Το PRESSARIS στην προπόνηση του Άρη: Η “πρώτη” του Κάμπος λεπτό προς λεπτό! (photos)

Υπό το βλέμμα του Πάουλο Κάμπος διεξάγεται η σημερινή προπόνηση του Άρη! Ο 57χρονος τεχνικός ανέλαβε κι επίσημα από σήμερα τα καθήκοντα του, γνωρίζοντας ότι μετά τη χθεσινή ήττα-ντροπή από την Δόξα Δράμας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον για τους “κίτρινους”. Το PRESSARIS ήταν στο Νέο Ρύσιο και μεταφέρει το έγινε λεπτό προς λεπτό…

Ο Κάμπος αφού κατέφθασε στο Δασυγένειο, χωρίς να χάσει χρόνο κατευθύνθηκε στο γήπεδο, όπου ήδη οι παίκτες του Άρη είχαν ξεκινήσει το ζέσταμα τους. Έδειξε από νωρίς την διάθεση του, καθώς σε συζητήσεις με τους νέους του συνεργάτες τόνισε ότι είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά από την πρώτη κιόλας μέρα.

– Στις πρώτες του συζητήσεις με τους Μπουγιουκλή και Σίτσα, τόνισε ότι δεν θέλει να δώσει οδηγίες όσον αφορά την προπόνηση, αλλά να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση όσων δεν αγωνίστηκαν με την Νέων του συλλόγου.

Στο πλάι του και ο Γιάννης Τοπαλίδης, που προσπάθησε κι αυτός με τη σειρά του να του μεταφέρει όσα χρήσιμα στοιχεία έχει συγκεντρώσει τις τελευταίες μέρες για τους ποδοσφαιριστές.

Το μέχρι πρόσφατα τεχνικό δίδυμο του Άρη του παρέδωσε ένα πλάνο με τους παίκτες της πρώτης ομάδας που θα αγωνιστούν στο φιλικό, ώστε να μπορέσει να κρατήσει τις ανάλογες σημειώσεις.

– Αρκετές φορές μάλιστα το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα διακόπηκε με τον Βραζιλιάνο να δίνει τις πρώτες του οδηγίες προς τους παίκτες.

 

 

To Top