Το PRESSARIS στην πρωτοχρονιάτικη προπόνηση του Άρη στο Παλέ! (video)

Προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς έγινε στο Αλεξάνδρειο και σταδιακά ο Βαγγέλης Αγγέλου προσπαθεί να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στο πρόγραμμα τους παίκτες που ήταν τραυματίες το περασμένο διάστημα. Προσπάθησαν να μπουν ο Μιχάλης Πελεκάνος και ο Δημήτρης Βεργίνης, ενώ προφυλάσσεται ακόμα ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

Η ομάδα μπάσκετ βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για να κάνει προπόνηση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Μοναδικός απών ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, στον οποίο έχε χορηγηθεί άδεια, ούτως ή άλλως ο νεαρός ταλαιπωρείται από θλάση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σχεδίαζε σήμερα να βάλει στην προπόνηση τον Μιχάλη Πελεκάνο και τον Δημήτρη Βεργίνη. Σταδιακά επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος για να μπει στους ρυθμούς των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Οι παίκτες αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά μεταξύ τους, αλλά και με το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο σταφ, ενώ δέκτης ευχών έγινε και ο εορτάζων σήμερα, μάνατζερ του Άρη, Βασίλης Βουρτζούμης.

 

To Top