Το PRESSARIS στη βραδιά της ΚΜΑ! Τι ειπώθηκε για ΑΜΚ, άρθρο 99 και τον… (αόρατο μέχρι τώρα) επενδυτή (photos)

Μια ακόμη βραδιά Δευτέρας στο Aris Sports Cafe με την Κοινωνία Μελών να ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τον κόσμο του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης! Το PRESSARIS ήταν εκεί και σας μεταφέρει τι ειπώθηκε για ΑΜΚ, άρθρο 99 και τον… (αόρατο μέχρι τώρα) επενδυτή (photos).

Το παρών από πλευράς ΚΜΑ έδωσαν οι Βασίλης Φουρλίγκας, Άγγελος Μυσιρλής, Δημήτρης Τατάκης, Θόδωρος Τανούλας.

Βασικό θέμα συζήτησης, όπως ήταν φυσικό ήταν η υπαγωγή της ΠΑΕ Αρης, μια και σήμερα η κίτρινη ΠΑΕ κατέθεσε τον φάκελο στο δικαστήριο, ενώ όπως είναι γνωστό ορίστηκε δικάσιμος για τις 25 Οκτωβρίου.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά υπάρχει αισιοδοξία πως η ΠΑΕ θα υπαχθεί στο άρθρο 99, μια και ο φάκελος είναι εκ των πραγμάτων ισχυρός από τη στιγμή που σχεδόν το 70% των πιστωτών συναίνεσε με “ναυαρχίδα” το Δημόσιο, το οποίο συμφώνησε σε ποσοστό 50%!

Αριθμός πρωτοκόλλου για την ΑΜΚ

Όταν έγιναν ερωτήσεις σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Βασίλης Φουρλίγκας τόνισε ότι έχει ανοίξει νομότυπα από τις 6 Ιουλίου, ενώ ήδη η ΠΑΕ έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου  Μέσα στην εβδομάδα πάντως θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, τη στιγμή, πάντως, που κανένας δεν έχει χτυπήσει την πόρτα του συλλόγου.

Φάκελος με όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ

Είναι σημαντικό, όπως τονίστηκε, ότι από τη στιγμή που ο… αόρατος επενδυτής δεν έχει εμφανιστεί, στην ΚΜΑ οι πάντες θέλουν να υπάρξουν διαφανείς και καθαρές διαδικασίες ενώ ετοιμάζεται φάκελος με όλα τα επίσημα στοιχεία για όποιον τα χρειαστεί. “Θα κάνουμε έναν πλήρη φάκελο με όλα τα οικονομικά στοιχεία, για το ποιοι είμαστε και πού βρισκόμαστε” τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του φορέα Βασίλης Φουρλίγκας.

Κάλεσμα σε πολιτικούς και περίπτερο στη ΔΕΘ

Παράλληλα, όπως τονίστηκε, η ΚΜΑ αναμένεται να προσκαλέσει όλους τους πολιτικούς να παραβρεθούν στο περίπτερο του φορέα στη ΔΕΘ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του PRESSARIS σχετικά με το περίπτερο στην Έκθεση το οποίο θα είναι στη… βιτρίνα, προβάλλοντας τον σύλλογο για τα 100 του χρόνια! Οι άνθρωποι της ΚΜΑ έχουν αναθέσει σε εταιρεία, την εκπόνιση αρχιτεκτονική μελέτης, η οποία θα βοηθήσει στην προσέλκυση περισσότερου κόσμου, μέσα από την εικόνα που θα έχει το περίπτερο.

Συνεργασία και έλεγχος στην ΠΑΕ

Όπως τονίστηκε μετά από επίμονες ερωτήσεις (και ενώ από την ΠΑΕ δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος), στόχος της ΚΜΑ είναι η συνεργασία, αλλά και ο έλεγχος της διοίκησης Ηλιάδη, ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

Παράλληλα, εκφράστηκε η πικρία για την πρώτη ήττα της χρονιάς, αλλά και η πίστη ότι με τον κόσμο την Κυριακή στο πλευρό του, ο Άρης θα πάρει το πρώτο τρίποντο κόντρα στην Καλλονή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε αναφορά στον εκλιπόντα Στέλιο Γελαστό, στην κηδεία του οποίου η ΚΜΑ εκπροσωπήθηκε από τον ταμία του φορέα Δημήτρη Τατάκη.

To Top