Το PRESSARIS στο Δασυγένειο: Παρουσιάστηκε ο Σούλης, μιλούσε επί 72′ στους παίκτες!!! (photos)

To PRESSARIS βρέθηκε στο Δασυγένειο εκεί όπου παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν ραγδαία τις τελευταίες ώρες. Το μεσημέρι έγινε το ραντεβού με τους Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ, ενώ ενημέρωθηκε να “ανέβει” στη Θεσσαλονίκη ο Παπαδόπουλος. Λίγο μετά τις 2.30μ.μ. έφτασε στα… παλιά του λημέρια ο Έλληνας τεχνικός προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι και να πιάσει και πάλι δουλειά, μετά από επτά μήνες.

Κατεύνθηκε αμέσως στα γραφεία του προπονητικού τιμ, περιμένοντας την άφιξη και της διοίκησης. Περίπου στις 3 το μεσημέρι έφτασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος μπήκε στα αποδυτήρια των παικτών προκειμένου να παρουσιάσει τον νέο προπονητή της ομάδας, με τον οποίο οι κίτρινοι θα αγωνιστούν στα Γιάννινα τη Δευτέρα κόντρα στον ΠΑΣ, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2013.

Ο Παπαδόπουλος έχει συμφωνήσει προφορικά με την κιτρινόμαυρη διοίκηση, έδωσε το σύνθημα για την πρώτη του προπόνηση και μετά το τέλος της θα ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας.

Ο Παπαδόπουλος αφού παρουσιάστηκε από την νέα διοίκηση, μιλούσε επί 72′ στους παίκτες προσπαθώντας να τους αφυπνίσει ψυχολογικά, τους εξήγησε ότι τίποτα δεν χάθηκε και ότι είναι υπόθεση όλων να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και να σωθεί η παρτίδα! Μάλιστα, μίλησε για συγκεκριμένα παιχνίδια, όπου ο Άρης παίρνοντας τους βαθμούς της νίκης θα ανακάμψει βαθμολογικά.

“Τα αφήνουμε όλα πίσω, στο παρελθόν, τραβάμε μια νέα αρχή και προχωράμε” είπε χαρακτηριστικά ο Παπαδόπουλος, ενώ μίλησε και με ονόματα για συγκεκριμένους παίκτες π.χ. Μανιάς, οι οποίοι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω από κάποιες άτυχες στιγμές, όπως στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας ο Παπαδόπουλος φόρεσε και πάλι τη φόρμα του Άρη και ετοιμάστηκε να κάνει τις πρώτες δηλώσεις.

 


To Top