Το PRESSARIS στο “Aris Sports Café”: «Σκασμένος» ο κόσμος! (photogallery & video)

Ο κόσμος του Άρη που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Τρίπολη έσπευσε από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στο “Aris Sports Café” για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα… πετάλου και να πανηγυρίσει μια νέα νίκη. Το PRESSARIS βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης και έζησε μαζί με τους φιλάθλους τον αγώνα. Το τέλος; Γνωστό: κατήφεια, πίκρα και προβληματισμός.

Από νωρίς το μεσημέρι το Κλεάνθης Βικελίδης… ζωντάνεψε και πάλι για να ζήσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σε… συνθήκες εντός έδρας! Αρκετοί φίλαθλοι του Άρη έσπευσαν στο “Aris Sports Café” για να δουν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, να κάνουν την κερκίδα τους, να… ταξιδεύσουν νοερώς στην Πελοπόννησο, περιμένοντας μια νέα αγωνιστική πτήση.
Τα πρόσωπα όλων ήταν αισιόδοξα, κάποιοι πιο τολμηροί έκαναν και προβλέψεις για το τελικό σκορ… Μόνο που όλοι προσγειώθηκαν ανώμαλα.

Όλα αυτά που ακολούθησαν, ήταν ένα ακόμη πισωγύρισμα που έκανε ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “κίτρινοι” έπαθαν το… “deja vu” της Νέας Σμύρνης και μία βδομάδα μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια στην Τρίπολη.

Κι όμως όλα είχαν ξεκινήσει τόσο διαφορετικά. Με ενθουσιασμό και όρεξη οι φίλοι του Άρη έζησαν έντονα το παιχνίδι, όμως η αισιοδοξία τους (από το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας), έδωσε τη θέση της στα νεύρα, το άγχος κι εν τέλει την απογοήτευση.
Οι φίλοι του Άρη τα είχαν κυρίως με τους επιθετικούς, ενώ οι μόνοι που δεν τα… άκουσαν ήταν ο Βελλίδης κι ο Φατί. Ο Σολτάνι κι ο Μίσελ, αλλά κι ο Τόχα είχαν την… τιμητική τους. «Απογοητεύει η ομάδα με την εμφάνισή της ακόμη μία φορά» έλεγαν αρκετοί, ενώ άλλοι έριχναν ευθύνες στον Βραζιλιάνο «για ένα ακόμη γκολ που δέχθηκε η ομάδα», μετά το 1-0.

Οι αλλαγές του Πρόμπιερζ στο ημίχρονο έδωσαν και πάλι ελπίδες στον κόσμο. «Με Γιάκομπ και Νέτο θα γυρίσει το παιχνίδι» έλεγαν οι περισσότεροι, περιμένοντας ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο. Η αγωνία κορυφωνόταν, το πάθος ξεχείλιζε από φίλαθλο σε φίλαθλο, όλοι είχαν «οπλίσει» με υπομονή και πίστη στην ομάδα…

Αλλά δυστυχώς, σχεδόν καμία βελτίωση. Λάθη, αγωνιστική μετριότητα, προβλήματα.

Το σφύριγμα της λήξης προκάλεσε μόνο θλίψη και προβληματισμό. Ο κόσμος ήταν… «σκασμένος» και έψαχνε να βρει το μεγάλο ΓΙΑΤΙ «η ομάδα την μια είναι στα ουράνια και την άλλη δεν μπορεί να πάρει τα… πόδια της»;

Κανείς δεν μπορούσε να δώσει μια απάντηση. Κάποιες φωνές ξεχώρισαν, μέσα στην πικρία και την απογοήτευση. «Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Εμείς έχουμε να κάνουμε το καθήκον μας και να γεμίσουμε το γήπεδο την επόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Μόνο που χρειάζεται όλοι να βρουν το κουράγιο τους…

Φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από το “Aris Sports Café”:
{gallery}karaoglanidis/cafe-tripoli{/gallery}

Δείτε σε βίντεο τις χαρακτηριστικές αντιδράσεις των φιλάθλων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης:
{youtube}sgzuxRm864M|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top