Το PRESSARIS συμμετέχει στον ραδιομαραθώνιο της Δευτέρας για τον Άρη!

Η Κοινωνία Μελών Άρη ανακοίνωσε την πραγματοποίηση ραδιομαραθώνιου την Δευτέρα 23 Ιουλίου, ο οποίος θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι με την εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Super3 και θα ολοκληρωθεί στις 11 το βράδυ, στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero. Στον ραδιομαραθώνιο θα συμμετάσχει και το PRESSARIS με την παρουσία του Γιώργου Τότσικα!

Η ανακοίνωση:

“Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 23/7/2012 διοργανώνει ραδιομαραθώνιο στήριξης του αγαπημένου μας ΑΡΗ στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4. Ο ραδιομαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 13:00 με τη συμμετοχή του Super 3 και θα συνεχισθεί από τις 15:00 έως τις 23:00 με τη συμμετοχή των παρακάτω δημοσιογράφων και ραδιοφωνικών παραγωγών: Τσαρούχα Αλέξη, Τάσου Κουρκούμπα, Φώτη Παπαρέγκα, Δημήτρη Πιπερίδη, Παντελή Ζουμπούλη, Γιάννη Δασκάλου, Νότη Κοσκίδη, Γιώργου Τότσικα, Γιάννη Τραϊανού, Πάνου Γιαννακόπουλου, Περικλή Τράιου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

13:00-15:00 – Επιμέλεια εκπομπής Super 3

15:00-20:00 – Συντονισμός εκπομπής από τους δημοσιογράφους. Θα υπάρχει πλήθος προσκεκλημένων και θα είναι δυνατή η συμμετοχή όλων των Αρειανών με διάθεση να προσφέρουν με οπιονδήποτε τρόπο στην προσπάθεια στήριξης της ομάδας

20:00-23:00 – Διεξαγωγή εκπομπής από ραδιοφωνικούς παραγωγούς με ηχητικά ντοκουμέντα και πολλά άλλα…

To Top