Το project του «ξανθού» για τον Άρη

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει αποφασίσει -και το έχει επιβεβαιώσει- ότι σύντομα θα επιστρέψει ξανά στην ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ως παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής συνδυάζοντας το όνομά του με τη λαμπρότερη ιστορία του μπασκετικού Αρη.

Ο «ξανθός» του ελληνικού μπάσκετ μελετάει προσεκτικά τις κινήσεις του, έχει πραγματοποιήσει μια σειρά σημαντικών επαφών και φιλοδοξεί πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχει έτοιμο ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επιτρέπει στον Αρη ύστερα από πολλά χρόνια να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη εξασφαλίσει -μέσω χορηγιών- ένα σεβαστό ποσό (άνω των 500.000 ευρώ σε πρώτη φάση), ενώ η ομάδα παραγόντων που θα πλαισιώσει το εγχείρημα δεν έχει ακόμη (αν και έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα όπως αυτά των κ. Παπαβασιλείου, Ερίνη) κατά ποσοστό 100% ολοκληρωθεί. Επιθυμία του Ιωαννίδη, πάντως, είναι αυτά τα χρήματα να μπουν για τις ανάγκες της ομάδας που θα δημιουργηθεί κι όχι για παλιά χρέη. Δεν είναι τυχαίο πως έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον ο ίδιος προκειμένου να ενημερωθεί τόσο για τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ στο άρθρο 99 όσο και για την προοπτική να υπαχθούν στο νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις οφειλές που δημιουργήθηκαν την τελευταία 2ετία.

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του, το βέβαιο είναι ένα: εξακολουθεί να έχει το σαράκι του προπονητή μέσα του και θα έχει ρόλο στα αγωνιστικά θέματα. Ενα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτό της παραμονής του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην ομάδα, με στόχο να στηρίξουν πάνω του την ομάδα των επόμενων ετών. Γνωρίζει ότι σημαντικό «όπλο» σε αυτήν την προσπάθεια, πέρα από το οικονομικό, θα είναι και η συμμετοχή του Αρη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης, ο Ιωαννίδης θέλει να ρίξει μεγάλο βάρος της προσπάθειάς του στη δημιουργία καλύτερων υποδομών και στήριξης της παραγωγικής διαδικασίας.

Πηγή: Goal News

To Top