Το promo της Nova για τη συνεργασία με τον Άρη

Είναι γνωστή η συνεργασία του Άρη με τα κανάλια της Nova, όπου θα προβάλλονται οι αγώνες του για τα επόμενα δυο χρόνια!

Το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε σήμερα (11/07) και επίσημα, την ανανέωση της συνεργασίας με τους «κίτρινους» για τις αγωνιστικές περιόδους 2023-2024 και 2024 -2025.

Η ανακοίνωση της NOVA

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2023. Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασία τους για τις επόμενες δύο (2) σεζόν, 2023-2024 & 2024 -2025.

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος StoiximanSuper League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της ομάδας, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η Nova, μέσα από την ανανέωση της συνεργασίας με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, την ΠΑΕ Άρης, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το premium αθλητικό περιεχόμενό της. Έτσι, οι συνδρομητές Nova, θα απολαύσουν μια μοναδική σεζόν με περισσότερους από 3.500 LIVE αγώνες, από 40 και πλέον κορυφαίες διοργανώσεις, με περισσότερα από 100 ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ντέρμπι, με περισσότερους από 500 αγώνες μπάσκετ και περισσότερους από 500 αγώνες τένις, απολαμβάνοντας παρέα με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports:

-Την PremierLeague, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έως το 2028
-Τις κορυφαίες διοργανώσεις του μπάσκετ, EuroLeague και EuroCup έως το 2028
-Τα top πρωταθλήματα LaLiga, Bundesliga και Ligue 1
-Μεγάλους αγώνες και κορυφαία ντέρμπι με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της StoiximanSuperLeague πλαισιωμένες με αγαπημένες εκπομπές
-Την «επίσημη αγαπημένη» μας, την Εθνική ομάδα μπάσκετ στις διοργανώσεις της FIBA σε Παγκόσμιο Κύπελλο, Προολυμπιακό τουρνουά και προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025

-Τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της UEFA στο NationsLeague και στα προκριματικά του Euro 2024 & 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026
-Όλα τα GrandSlam του τένις, Wimbledon, RolandGarros, USOpen, AustralianOpen (μέσα από το Novasports και Eurosport) καθώς και κάλυψη του γυναικείου τένις μέσω των διοργανώσεων WTA 1000, 500, 250 καθώς και πολλά άλλα σπορ
-Παράλληλα, η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του Novasports με την εμπειρία και την τεχνογνωσία καλύπτει με τον αρτιότερο τρόπο τις αναμετρήσεις, με εκπομπές πριν και μετά τους αγώνες των διοργανώσεων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

To Top