ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το… restart του Άρη και ο στόχος της άμεσης επιστροφής στην Α1 (photo)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» η συνέντευξη τύπου των υπευθύνων του ανδρικού βόλεϊ του Άρη φέτος, στο πλαίσιο της οποίας έγινε η παρουσίαση των παικτών, που θ΄ απαρτίζουν το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Γιάννη Ψηφίδη, του εφόρου, Γιάννη Βαρβούτα και του προπονητή, Στέφανου Νανά.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Κοινή συνισταμένη των όσων ειπώθηκαν από τους τρεις προαναφερθέντες είναι το γεγονός ότι ο Άρης επιχειρεί να κάνει φέτος το… restart, πατώντας πλέον σε μία υγιή, οικονομική βάση, προκειμένου ν΄ αποφευχθούν τα προβλήματα του παρελθόντος – που αποτέλεσαν την «μάστιγα» του Α.Σ. Άρης, όπως επεσήμανε ο κ. Ψηφίδης –, να “χτίσει” πάνω στα δικά του παιδιά και φυσικά στο φινάλε του πρωταθλήματος οι «κίτρινοι» να καταφέρουν να εξασφαλίσουν το ένα από τα εισιτήρια, που οδηγούν στα μεγάλα σαλόνια.

To Top