Το Run Together έρχεται στη Θεσσαλονίκη!

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Run Together, ένα ξεχωριστό δρομικό event  που στόχο έχει να παρακινήσει τον κόσμο να τρέξει, να διασκεδάσει, να αθληθεί δίχως το άγχος της πρωτιάς ή της διάκρισης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το Run Together , απευθύνεται σε όλους όσους έχουν πάθος για το τρέξιμο και θέλουν να το μοιραστούν με τους αγαπημένους τους, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Η διεξαγωγή του έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου 2019 στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το RUN TOGETHER φέτος θα στηρίξει το Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός» καθώς  μέρος των εσόδων της διοργάνωσης να διατεθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος.

«Είμαι μέλος της διοίκησης του βρεφοκομείου από το 2014, γνωρίζω από μέσα τις ανάγκες, ειδικά των βρεφών και νεογνών. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν και μέσα από αυτή τη συμμετοχή θα ενισχυθεί ο “Άγιος Στυλιανός” με κάποιες ανάγκες επίπλωσης», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης).

Στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Λευτέρης Πλακίδας που πραγματοποιήθηκε  στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το «παρών»  έδωσαν εκπρόσωποι  από τη ΔΕΘ Helexpo, από τους εμπνευστές της διοργάνωσης INTERSPORT και SAUCONY, από χορηγούς και υποστηρικτές.

Την παράσταση έκλεψαν οι αθλητές της SAUCONY που έστειλαν σε όλους το μήνυμα της συμμετοχής. Η εξαιρετική αθλήτρια και πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων Ειρήνη Μιχάλα, η επίσης πρωταθλήτρια στις μεγάλες αποστάσεις Μαργαρίτα Ντίνα, η Ελληνίδα παραολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Στέλλα Σμαραγδή με συμμετοχές στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και του Ρίο και ο καταπληκτικός Μιχάλης Παππάς, πανελληνιονίκης πρωταθλητής και μεγάλη ελπίδα της παρατεταμένης ταχύτητας για την Ελλάδα. Οι ίδιοι προετοιμάζονται για το μεγάλο event και θα δώσουν το «παρών», τρέχοντας σε ζευγάρια.

«Στο μυαλό μου φαντάζει αυτός ο αγώνας σαν μια ωραία παρέα, με έναν φίλο, με μια φίλη να τρέξουμε μαζί και να κάνουμε κάτι καλό όχι τόσο για την επίδοση, αλλά για τον “Άγιο Στυλιανό», δήλωσε ο Φώτης Γιακαμόζης (εκπρόσωπος SAUCONY).

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER THESSALONIKI θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προσθέτουμε και ξεχωριστό παιδικό αγώνα (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος , παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Ακολουθήστε το link στην αρχική σελίδα στο runntogether.gr που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΗ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και είστε έτοιμοι για έναν μοναδικό αγώνα!

Τα στοιχεία του 2ου δρομέα θα μπορείτε να τα συμπληρώσετε μέσω E-mail που θα λάβετε αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος , παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά running T-shirts, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη της ΔΕΘ.

To Top