Τράμπζονσπορ – Φενέμπαχτσε: Δώδεκα συλλήψεις για τις σκηνές… χάους, ανάμεσά τους και οι οπαδοί που χτύπησαν Καρτάλ και Λιβάκοβιτς (video)

Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών, οι Αρχές της χώρας έχουν ήδη προχωρήσει σε 12 συλλήψεις οπαδών της Τράμπζονσπορ μετά το ντου τους στο γήπεδο και το… ξύλο με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Τον γύρο του κόσμου εξακολουθούν να κάνουν οι εικόνες από το απόλυτο χάος που ξέσπασε στο φινάλε του Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε. Οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και πιάστηκαν στα χέρια με τους παίκτες των Κωνσταντινουπουλιτών, κρατώντας μαχαίρια, σφυριά και κοντάρια.

Ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές της Φενέρ που τραυματίστηκαν, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Ισμαΐλ Καρτάλ, κατήγγειλε πως χτυπήθηκε μέχρι και ο γιος του.

Οι μηχανισμοί στην Τουρκία κινούνται με γοργούς ρυθμούς για την ταυτοποίηση των δραστών και όπως γνωστοποίησε ο Υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Αλί Γερλίκαγια, με «τιτίβισμά» του έχουν ήδη συλληφθεί 12 οπαδοί της Τράμπζονσπορ, ανάμεσά τους και αυτοί που χτύπησαν τον γκολκίπερ και τον προπονητή της Φενέρ, τονίζοντας πως οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου οι δράστες να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν.






 

To Top