ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρέλα για Αντετοκούνμπο: Πουλήθηκαν 2.500 φανέλες με το εθνόσημο!

«Ίλιγγο» προκαλούν τα νούμερα από τις πωλήσεις των εμφανίσεων του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το εθνόσημο, αφού ο «Greek Freak» πουλά… πέντε φορές περισσότερο από όλους τους συμπαίκτες του μαζί.

Στο sportarena.gr μπορεί κανείς να βρει φανέλες όλων των παικτών της Εθνικής ομάδας, λίγο πριν από το μεγάλο ραντεβού του Eurobasket, και από το ρεπορτάζ προκύπτει κάτι που ήταν λογικό κι επόμενο, αλλά όχι σε αυτό το μέγεθος αριθμών! Αυτή λοιπόν, που κάνει μακράν το μεγαλύτερο «γκελ» και τα περισσότερα… χτυπήματα, είναι η φανέλα με το «34»! Το… τρελό της υπόθεσης είναι ότι οι πωλήσεις έχουν εκτοξευθεί παρά το γεγονός ότι από την έναρξη της προετοιμασίας αγωνίστηκε μόλις σε ένα φιλικό!

Τα νούμερα είναι χαρακτηριστικά της «Αντετοκουνμπο-μανίας». Συγκεκριμένα, έχουν πουληθεί 2.500 φανέλες με το όνομα του Γιάννη, την ώρα που οι συνολικές πωλήσεις εμφανίσεων της Εθνικής ομάδες φτάνουν στις 3.000. Αυτό σημαίνει πως οι φανέλες των υπόλοιπων παικτών της «γαλανόλευκης» έχουν κάνει 500 πωλήσεις αθροιστικά, με ή χωρίς τύπωμα ονόματος.

Ενδιαφέρον φυσικά παρουσιάζει και το γεγονός πως η ζήτηση για τη φανέλα του Γιάννη προέρχεται από παντού. Πωλήσεις έχουν γίνει σε Φιλιππίνες, Κίνα, Ιαπωνία, Αίγυπτο, Νιγηρία, Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό και Ντουμπάι. «Χαμός» γίνεται και σε πόλεις των ΗΠΑ όπως ασφαλώς το Μιλγουόκι και το Σικάγο. Ο «Greek Freak» πουλά σε όλα τα μέρη της γης, είτε υπάρχει ομογένεια, είτε όχι.

To Top