Τρέλα στην Παρτίζαν: Εξαφανίστηκαν 11 χιλιάδες διαρκείας και πάει για ρεκόρ!

Γνωρίζουμε από πέρυσι πως η Παρτίζαν έχει πιθανότατα την κορυφαία ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα.

Οι Σέρβοι έσπασαν την περασμένη σεζόν μπόλικα ρεκόρ όσον αφορά την προσέλευση, και δείχνουν έτοιμοι να κάνουν το ίδιο και φέτος. Συγκεκριμένα, 11 χιλιάδες διαρκείας της ομάδας έχουν ήδη «εξαφανιστεί», με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα τον ενθουσιασμό του για μία ακόμη χρονιά στην Ευρωλίγκα!

Μάλιστα, τα διαρκείας αυτά που έχουν ήδη φύγει είναι όσα ανανεώθηκαν από πέρυσι, λόγω μίας προνομιακής προσφοράς της ομάδας για να επιβραβεύσει τους οπαδούς της που έδωσαν την περασμένη σεζόν δυναμικό «παρών».

Οι κανονικές πωλήσεις δεν έχουν κάν ξεκινήσει, και οι προβλέψεις λένε πως όταν ολοκληρωθούν αυτές, τα διαρκείας θα είναι περί τα 14 χιλιάδες! Το αντίστοιχο νούμερο, πέρυσι, ήταν 11.500, κάτι που αναδεικνύει τον ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό των φίλων της Παρτίζαν.

Θυμίζουμε πως οι Σέρβοι εξασφάλισαν την παραμονή σημαντικών παικτών, όπως ο Αλέξα Αράμοβιτς, ο Κέβιν Πάντερ και ο Ζακ ΛεΝτέι, ενώ έκαναν και μερικές υψηλού επιπέδου μεταγραφικές κινήσεις, όπως για παράδειγμα η απόκτηση των Πι Τζέι Ντοζίερ και Φρανκ Καμίνσκι.

To Top