Τρέλα στην Τσέλσι για τον Χάαλαντ: δίνει τον Βέρνερ και χρήματα!

H Tσέλσι φαίνεται πως μπαίνει στη… μάχη για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ και είναι έτοιμη να το κάνει με δυναμικό τρόπο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ στην Αγγλία, οι Λονδρέζοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ως αντάλλαγμα στη Ντόρτμουντ τον Τίμο Βέρνερ, δηλαδή τον παίκτη για τον οποίο έδωσαν περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Μερικούς μήνες αργότερα οι άνθρωποι της Τσέλσι μάλλον δεν είναι ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του Βέρνερ και έχουν πρόθεση να τον δώσουν αν είναι να κάνουν δικό τους τον Νορβηγό, ο οποίος και φέτος εντυπωσιάζει με τη φανέλα των Βεστφαλών.

Το ρεπορτάζ του Football Insider σημειώνει πως ο αγγλικός σύλλογος θα προσφέρει και χρήματα στη Ντόρτμουντ, χωρίς να αναφέρεται ακριβές ποσό.

Από την άλλη, οι Γερμανοί δεν πρόκειται να συζητήσουν την πώληση του Χάαλαντ για λιγότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως η Τσέλσι και οι άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον παίκτη θα πρέπει να βάλουν βαθιά το… χέρι στα ταμεία τους.

To Top