Τρέλα στο Μιλάνο! Οι αιτήσεις για ένα εισιτήριο γεμίζουν 26 «Σαν Σίρο»

Η Μίλαν ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ίντερ στο «Σαν Σίρο» (10/05, 22:00) σε μία «τιτανομαχία» με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένα γεγονός εξηγεί την τεράστια προσδοκία για αυτόν τον ιστορικό ευρωπαϊκό ημιτελικό, τον πρώτο εδώ και 20 χρόνια μεταξύ των αιώνιων αντιπάλων του Μιλάνου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», καταγράφηκαν δύο εκατομμύρια αιτήσεις (!) για αυτό το παιχνίδι, αριθμός μεγαλύτερος από τον πληθυσμό της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας (1,3 εκατομμύρια άτομα).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χωρητικότητα του «Σαν Σίρο» είναι 75.000, το γήπεδο του Μιλάνου θα μπορούσε να είχε γεμίσει 26 φορές, αν είχε καλυφθεί η απίστευτη ζήτηση για θέσεις. Η ρεβάνς θα γίνει στις 16 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 16 χρόνια, οι «ροσονέρι» επιστρέφουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης και διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους με τους «νερατζούρι», οι οποίοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες κοντράρονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι δύο προηγούμενες ήταν στους ημιτελικούς του 2002-03 και τα προημιτελικά του 2004-05 με τη Μίλαν να παίρνει την πρόκριση και τις δύο φορές.

To Top