ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τρέχει” για τις μεταγραφές, στόχος πέντε προσθήκες στον Άρη!

“Τρέχει” για τις μεταγραφές, στόχος πέντε προσθήκες στον Άρη! Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ολοκληρώσουν αυτήν την εβδομάδα τις μεταγραφικές τους κινήσεις για να αυξήσουν τον βαθμό ετοιμότητας τους για τα δυο κρίσιμα παιχνίδια με την Αστάνα για το Europa Conference League.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και οι θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί ο Άρης. Η αποχώρηση του Ροζ, επιβάλει την απόκτηση δυο στόπερ. Αυτήν την στιγμή ο ένας έχει σαφές προβάδισμα και είναι ο Μαουρίσιο Λέμος. Εκτός από τον 25χρονο Ουρουγουανό, οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν άμεσα και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό.

Από κει και πέρα, ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με έναν μέσο που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή, με δεδομένο ότι ο Ματίγια είναι αυτός έκανε το πρόγραμμα προετοιμασίας σε ποσοστό 100%, ενώ πιο πίσω είναι ο Σάσα και φυσικά ο Τζέγκο, ο οποίος πάντως ξεπέρασε τον τραυματισμό ιατρικά και καλείται να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό

Οι άλλες δυο θέσεις που θέλει να ενισχυθεί άμεσα ο Άρης είναι αυτή του σέντερ φορ και του αριστερού αμυντικού, ανεβάζοντας τις προσθήκες συνολικά σε πέντε.

Ο χρόνος πιέζει, όπως και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κιτρινόμαυρων και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.

To Top