ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τρέχει” τις διαδικασίες παράδοσης στον Καρυπίδη η πενταμελής επιτροπή

Έτοιμη να παραδώσει το… χαρτοφυλάκιο στην αιρετή διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη, η οποία θα προκύψει τα προσεχή 24ωρα είναι η πενταμελής επιτροπή, η προσωρινή επί της ουσίας διοίκηση της νέας ΠΑΕ.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Επόμενη βήμα της είναι να συντάξει και να υπογράψει έγγραφα, τα οποία αφορούν στην πιστοποίηση καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο καλύφθηκε από 17 φυσικά πρόσωπα, να ορίσει την έδρα της Π.Α.Ε. (οδός Αλκμήνης 69), ενώ θα προκηρύξει και τη πρόσκληση για την τέλεση της Συνέλευσης.

Τα παραπάνω βήματα αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, ώστε να σταλεί –ηλεκτρονικά- στο Γ.Ε.ΜΗ. η πρόσκληση για τη Γ.Σ. και από εκεί και πέρα θα αναλάβει τα ηνία της Π.Α.Ε., η διοίκηση που θα αποτελείται από πρόσωπα της εμπιστοσύνης του Θόδωρου Καρυπίδη. Σύμφωνα με τον Νόμο, το νωρίτερο που μπορεί να γίνει η πρόσκληση (για τη Γ.Σ. των Μετόχων) πρέπει να είναι μία μέρα μετά την καταχώριση της καινούριας εταιρείας.

 

To Top