Τρέχοντας με το θεό του πολέμου στο στήθος! (photostory)

Ξεχωριστός ήταν για τον πρωταθλητή των μεγάλων αποστάσεων, Αντώνη Παπαδημητρίου, ο πρώτος του αγώνας με το θεό του πολέμου στο στήθος. Ο δρομέας του Άρη, που κατέκτησε τη 2η θέση στον 3ο ημιμαραθώνιο «Δίον» ανάμεσα σε 411 αθλητές με χρόνο 1 ώρα 13:07, μίλησε στο PRESSARIS για τα συναισθήματά του, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Για την πρώτη του φορά με την κίτρινη φανέλα, δήλωσε: «Νιώθω μεγάλη τιμή που αγωνίστηκα με τα χρώματα του Άρη. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, καθώς είμαι αρειανός από μικρός και αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που εκπροσώπησα τον σύλλογό μου. Πλέον, ανήκω και επίσημα στην οικογένεια του Άρη και εύχομαι να τρέξω πολλούς ακόμα αγώνες».

Αναφορικά με τη 2η θέση που κατέλαβε, είπε: «Τερμάτισα πίσω από τον Μιχάλη Παρμάκη, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους, που διεκδικεί μάλιστα τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μου, σε μία όχι και τόσο εύκολη διαδρομή με αρκετά ανηφορικά σημεία, αλλά σίγουρα θα μπορούσα και καλύτερα. Ο αγώνας αυτός, ωστόσο, ήταν ένα τεστ για εμένα και στόχος μου εξ αρχής ήταν να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι».

Όσο για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, σημείωσε: «Ακολουθεί ο μαραθώνιος ‘Μέγας Αλέξανδρος’, που θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι να είμαι καλά, μακριά από κάθε τραυματισμό. Αγαπώ αυτό που κάνω, θυσιάζω πολλά πράγματα και αυτό που θέλω είναι να είμαι υγιής, ώστε να μπορώ να αγωνίζομαι».

Φωτογραφίες από την συμμετοχή του Αντώνη Παπαδημητρίου στον 3ο ημιμαραθώνιο «Δίον»:
{gallery}karaoglanidis/papadimitriou-dion{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top