ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τρέχουν” για τη σύσταση νέας ΠΑΕ, γιατί περιμένουν με αγωνία τον νέο αθλητικό νόμο!

Με ανοιχτό το θέμα της εκκαθάρισης, στον Ερασιτέχνη κινούνται προς την κατεύθυνση σύγκλισης γενικής συνέλευσης με θέμα την σύσταση νέας ΠΑΕ.

Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι του Άρη “τρέχουν” για να επισπεύσουν τις διαδικασίες κοινοποίησης της γ.σ. που θα δρομολογήσει την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο πλάνο του Ερασιτέχνη Άρη είναι η γενική συνέλευση να πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, στα μέσα του Μαΐου.

Όπως αναφέρουν το τελευταίο διάστημα και οι νομικοί, οι διαδικασίες μπορεί να προχωρήσουν κανονικά όσον αφορά την νέα εταιρία και να ξεκινήσουν στα τέλη Απρίλη. Πρέπει όμως πρώτα να υπάρξει και η κατάλληλη προεργασία, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Υπάρχει ένα λεπτό σημείο όμως και αφορά το αν μπορεί να τεθεί στα θέματα ημερήσιας διάταξης θέμα ίδρυσης νέας ΠΑΕ σε έκτακτη γενική συνέλευση ή μόνο σε τακτική, ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Από κει και πέρα, στον Άρη περιμένουν με αγωνία το νέο αθλητικό νόμο και το κατά πόσο θα επηρεάσει τις ενέργειες τους στην νέα αγωνιστική περίοδο. Δηλαδή, εάν θα προβλέπει την σύσταση νέας ΠΑΕ χωρίς αναβίωση των χρεών, ενώ θα είναι σε εξέλιξη η εκκαθάριση. Πρόκειται για κομβικής σημασίας ζήτημα.

 

 

 

 

 

To Top