Τρία αρχηγικά μέλη συνδέσμων στο στόχαστρο των Αρχών για τα επεισόδια στο Ρέντη (video)

Ένα μεγάλο κύκλο προσαγωγών και ταυτοποιήσεων πραγματοποιεί το Τμήμα Αθλητικής Βίας για την έρευνα σχετικά με τα επεισόδια στου Ρέντη και την εγκληματική οργάνωση που βρίσκονται πίσω από αυτά. Την ίδια ώρα αναμένεται αναβάθμιση του κατηγορητηρίου για τον 18χρονο που χτύπησε με ναυτική φωτοβολίδα τον αστυνομικό που τελικά έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, όσοι περιλαμβάνονται στη δικογραφία θα έχουν το ίδιο κατηγορητήριο. Η συγκεκριμένη έρευνα προχωρά, ωστόσο χρειάζεται χρόνος μέχρι να φτάσει στα χέρια των δικαστικών Αρχών. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το κατώφλι της ΓΑΔΑ έχουν περάσει πάνω από 50 άτομα εκ των οποίων τα 25 έχουν ταυτοποιηθεί ότι βρίσκονταν στα επεισόδια.

Η συγκεκριμένη δικογραφία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα αρχηγικά μέλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Τμήμα Αθλητικής Βίας γνωρίζει για τη δράση τους, ωστόσο τους ενδιαφέρει να έχουν στοιχεία σε μία δικογραφία που όταν θα φτάσει στον εισαγγελέα, θα μπορέσει ο δικαστικός λειτουργός να τους ασκήσει δίωξη.

Τρία αρχηγικά μέλη συνδέσμων στο στόχαστρο

Έτσι οι Αρχές ασφαλείας έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τουλάχιστον τρία αρχηγικά μέλη συνδέσμων. Μάλιστα δύο από αυτά βρίσκονταν την ημέρα των επεισοδίων στο Ρέντη στο γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι από αυτούς που θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία εμπλέκονται σε ακόμα τρεις περιπτώσεις επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους χούλιγκαν.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι τα επεισόδια που είχαν γίνει στον Βόλο με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου του 2017.

Πηγή: ethnos.gr
To Top