Τρία γκολ ο Κανούλας στο «φιλικό» – Παίρνουν παράταση οι προπονήσεις

Είναι ξεκάθαρο ότι στην κορυφή της πυραμίδας των θεμάτων που απασχολούν τον κιτρινόμαυρο σύλλογο, αυτά που αφορούν άμεσα είναι τα διοικητικά και οι εξελίξεις που αναμένονται από ώρα σε ώρα. Την ίδια ώρα, πάντως, έγινε προσπάθεια να μείνουν σε εγρήγορση οι ποδοσφαιριστές με φιλικό, στο οποίο ξεχώρισε ο Κανούλας.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το PRESSARIS ενημέρωσε άμεσα με το πώς αντιλαμβάνονται και βιώνουν οι ποδοσφαιριστές την όλη κατάσταση, σε μια συγκυρία εξαιρετικά κρίσιμη για τον Άρη. Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε φιλικό με την Κ 20, ωστόσο δεν έχει για την ώρα διευκρινιστεί πότε θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις για να κλείσει και τυπικά η αγωνιστική περίοδος.

Στο οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ20 που πραγματοποιήθηκε το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, οι «μεγάλοι» επικράτησαν με 4-1.

Ο Σάκης Κανούλας βρήκε τρεις φορές δίχτυα, ενώ μία φορά σκόραρε ο Χαβιέ Ουμπίντες. Από την άλλη πλευρά για την Κ20 σκόραρε ο Καραγιάννης.

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν και σε συνδυασμό με την ρευστή κατάσταση στα διοικητικά, υπάρχει η σκέψη να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι και την επόμενη Παρασκευή.

Η παράταση αυτή θα δώσει την χρόνο στη διοίκηση να διευθετήσει θέματα που άπτονται καθαρά του αγωνιστικού. Για παράδειγμα, υπάρχουν συμβόλαια τα οποία λήγουν τον Ιούνιο, αλλά και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που για διάφορους λόγους είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκονται στο Βικελίδης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος -μέσω προπονήσεων- και την επόμενη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη, θα δώσει την δυνατότητα στη διοίκηση να τρέξει θέματα που έχουν να κάνουν με την πρώτη φάση σχεδιασμού, αλλαγών, αλλά και οικονομικών διευθετήσεων.  

Η εξέλιξη αυτή είναι αναγκαία για ευνόητους λόγους, παρά την γενικότερη ρευστή κατάσταση στο διοικητικό τοπίο.

To Top