ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τρία ερωτηματικά στον Άρη ενόψει… ΠΑΟΚ

Με τα τρία γνωστά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη τόσο για τον αυριανό ευρωπαϊκό αγώνα, όσο και για το ντέρμπι της Κυριακής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι Μποχωρίδης, Σλαφτσάκης και Μπελ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες και η συμμετοχή τους (κυρίως του πρώτου) είναι αμφίβολη τόσο για τον αγώνα απέναντι στην Λουκόιλ Λέφσκι, όσο και με τον ΠΑΟΚ. Ο Μποχωρίδης θα παραμείνει σίγουρα εκτός αγώνα αύριο, ενώ οι Μπελ και Σλαφτσάκης αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: «Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (20/11) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (21/11, 19:00) εντός έδρας παιχνιδιού με τη Lukoil Levski, για την 6η και τελευταία αγωνιστική στον 7ο Όμιλο της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης που ταλαιπωρείται από μια θλάση στο δεξί μηρό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.  Σε ένα μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Gary Bell και στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του κι έκανε θεραπεία, εξαιτίας του προβλήματος στο δεξί ώμο. Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος και μετά έκανε ατομικό και θεραπεία, λόγω του διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική».

To Top