Τρία κρούσματα στο Περιστέρι, έπιασε τα… έντεκα ο Παναθηναϊκός

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ΚΑΕ Περιστέρι ενημέρωσε πως τρεις αθλητές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Από την ομάδα ακολουθούντα όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, σε μια περίοδο που η μία μετά την άλλη οι ομάδες της Stoiximan Basket League βλέπουν την πανδημία να τους χτυπά την πόρτα.

Εξάλλου, την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της 12ης και της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων στις ομάδες.

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού σε αθλητή της ομάδας. Το τριφύλλι μετράει πλέον έντεκα (11) στο σύνολό, με τα οκτώ εξ αυτών να αφορούν αθλητές της ομάδας και τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Θυμίζουμε πως γι αυτόν τον λόγο αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί κι απέναντι στην Άλμπα, σε μια βδομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων”.

To Top