ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρία ματς σε μία εβδομάδα, με τον Ερέρα να εμπιστεύεται τον πάγκο…

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι ιδιαίτερα δύσκολο κι απαιτητικό για τον Άρη, από τη στιγμή που έχει να δώσει τρία ματς σε μία εβδομάδα και μάλιστα τα δύο εκτός έδρας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” του Πάκο Ερέρα αρχής γενομένης από το Σάββατο αντιμετωπίζουν εκτός έδρας για το πρωτάθλημα τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Τετάρτη (εκτός απροόπτου για τη μέρα) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου και την Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Με τους 11 που ξεκίνησαν το ματς με τον Λεβαδειακό, να έχει ο καθένας τους από περίπου 250-260 λεπτά συμμετοχής στα τρία πρώτα ματς, γίνεται αντιληπτό πως δεν είναι εφικτό να παραταχθεί ο Άρης με την ίδια ενδεκάδα και στα τρία ματς.

Άλλωστε βάθος πάγκου υπάρχει και ο Πάκο Ερέρα θέλει να το εκμεταλλευτεί, ειδικά σε αυτά τα ματς, όπου γνωρίζει πολύ καλά πως δεν μπορεί να στηριχθεί μόνος στους λεγόμενους… ενδεκαδάτους.

Ο Ισπανός δεν διαχωρίζει κάποιο από τα τρία παιχνίδια, καθώς θέλει τη νίκη σε όλα, γι αυτό και οι αλλαγές που θα γίνονται θα είναι στοχευμένες.

Το σίγουρο είναι πως θα πάρουν ευκαιρίες παίκτες που δεν τις είχαν και τόσο μέχρι στιγμής, άρα τους δίνεται μία πολύ καλή ευκαιρία να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να πείσουν για περισσότερες τον Πάκο Ερέρα.

 

To Top