Τρία μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών για τον Άρη

Οι εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών κολύμβησης για τον Άρη συνεχίζονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης.

Όπως αναφέρει το τμήμα των κίτρινων:

Άλλα τρία μετάλλια πρόσθεσαν στη συλλογή τους κατά τη δεύτερη μέρα των αγώνων οι αθλητές της ομάδας μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που διεξάγεται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Ασημένιο μετάλλιο για τη Νεφέλη Γιαννοπούλου στα 200 πεταλούδα, και δύο χάλκινα μετάλλια για τη Βάσια Μαρία Κιρτσόγλου και τον Σάββα Θώμογλου στα 50 ύπτιο και τα 100 πρόσθιο αντίστοιχα.

Πέραν των τριών μεταλλίων, άλλοι τέσσερις αθλητές μας κολύμπησαν στους μεγάλους τελικούς των αγωνισμάτων τους (Ανδρεόπουλος 50 ύπτιο 8ος, Ζαχαριάδης 200 ελεύθερο 4ος, Σίσκος 200 πεταλούδα 6ος, Μουζας 400 μικτή 4ος) ενώ στους μικρούς τελικούς πλασαρίστηκαν ο Βασίλης Τσουμάνης στα 50 ύπτιο, ο Νικόλας Παπαδημητρίου στα 200 ελεύθερο, η Αναστασία Μεντεκιδη στο ίδιο αγώνισμα, ο Λουκάς Λαδάς και η Γκιουζεπα-Πετροπουλου Βαρβάρα στα 200 πεταλούδα,και ο Θανάσης Φλώρος στα 400 μικτή.

Τέλος, την 8η θέση κατέλαβε στο σύνολο της κατάταξης και η 4*100 μικτή ομαδικη ανδρών με συμμετέχοντες τον Βασίλη Τσουμάνη, τον Βαγγέλη Καϊμακάμη, τον Γιάννη Κοκκινίδη και τον Μάριο Καΐκη.

To Top