Τρία τα “καυτά” σημεία που “φωνάζουν” για… ρευστό στην τρίωρη ενημέρωση των νομικών! Τι δεσμεύτηκε η διοίκηση!

Ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες η ενημέρωση των νομικών του Άρη προς τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ. Τρία τα “καυτά” σημεία που “φωνάζουν” για ρευστό! Τι δεσμεύτηκε η διοίκηση.

Σήμερα το μεσημέρι έγινε η συνάντηση των νομικών των κίτρινων, Αργυριάδη, Τσομίδη, Χριστοφίδη, Χρήστου Γρόλλιου με τη νέα διοίκηση, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ και σχεδόν όλων των μελών που εκλέχθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Έγινε αναλυτική ενημέρωση σε ότι αφορά το άρθρο 99 και το θέμα των διακανονισμών και μπήκαν επί τάπητος τα τρία σημεία που αποτελούν το “κλειδί” των εξελίξεων:

1. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 5 εκατ. ευρώ.

2. Η συμφωνία με το δημόσιο για τις δόσεις των οφειλών.

3. Η συμφωνία με τους παίκτες.

Στο τελευταίο κομμάτι τονίστηκε ότι χρειάζεται άμεσα ρευστό, από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη με τους περισσότερους προφορικές συμφωνίες και απομένει να γίνει η υλοποίησή τους και η νέα διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει άμεσα, δείχνοντας να κατανοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Διοίκηση και νομικοί θα τα ξαναπούν από την ερχόμενη Δευτέρα με πιο χειροπιαστά δεδομένα.

Σε ότι αφορά το θέμα των παικτών και των συμφωνιών το βάρος θα πέσει στον Χρήστο Γρόλλιο, ενώ για τα υπόλοιπα θέματα θα υπάρχει ανοιχτή γραμμή της διοίκηση με την νομική επιτροπή.

Παράλληλα, επισημάνθηκε η μεγάλη σημασία της επ’ αόριστον αναβολής όλων των υποθέσεων στο διαιτητικό δικαστήριο, γεγονός που δίνει χρόνο στους κίτρινους, χωρίς να σημαίνει αυτό, όμως, και εφησυχασμό.

To Top