Τρίκαλα: Πήρε για προπονητή πρώην υποψήφιο επενδυτή και τον έστειλε για… scouting!

Γράφει ιστορία η θεσσαλική ομάδα με τις επιλογές της στην τεχνική ηγεσία. Έδιωξε τον Ντέιβιντ Μαγκρόουν 12 ημέρες μετά την ανακοίνωση πρόσληψής του, γιατί συνειδητοποίησε ότι… δεν ήταν προπονητής.

Τα φώτα πέφτουν στη Super League και στην πολυαναμενόμενη έναρξή της, όμως και στη Super League 2 γίνονται πραγματάκια. Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν βρέθηκε στην κατηγορία λόγω αναδιάρθρωσης. Κέρδισε την παραμονή του στο γήπεδο, πέρασε δύσκολες ώρες λόγω της αδυναμίας του ιδιοκτήτη, Ηλία Αϊβάζογλου να πορευτεί μόνος και τελικά οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν την έλευση του συμπαίκτη, Αλέξη Λάλα.

Τι ανέφερε η ΠΑΕ μετά το deal; «Ανεβάζουμε τον προϋπολογισμό κατά 50%. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, μιας και υπάρχουν διπλές εγγυήσεις, τόσο από τον κ. Αϊβάζογλου όσο και από τον κ. Λάλα. Αυτό το 50%, δεν σε κάνει φαβορί για άνοδο, όμως σου δίνει την ευκαιρία να έχεις μια ανάπτυξη τέτοια που σύντομα να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις να έχεις μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει».

Η ανάπτυξη, λοιπόν, ξεκίνησε με την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μαγκρόουν στον πάγκο. Ο Αυστραλός – επιλογή Λάλα – ήταν γνωστός ως σκάουτ συλλόγων, ατζέντης ποδοσφαιριστών και… υποψήφιος επενδυτής παλαιότερα σε ΟΦΗ, Πιερικό. Σε αυτόν έδωσαν τα ηνία και στο βουνό – αφού είδαν και απόειδαν με τις επιλογές του – αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία μαζί του. «Πήγε για… scouting» έλεγαν στελέχη της ομάδας και μεσούσης της προετοιμασίας θα πρέπει να βρουν έναν κανονικό προπονητή. Εν όψει Super League 2, όχι εν όψει συμμετοχής σε κάποια ερασιτεχνική κατηγορία.

Είχε προηγηθεί επική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου  για τις μεταγραφές από το εξωτερικό. Χαρακτηρίστηκαν στυλοβάτες τρεις ξένοι, εκ των οποίων οι δύο νεαροί Κροάτες από τη Β’ Βοσνίας χωρίς παρουσίες στην πρώτη ομάδα. Όσο για τον τρίτο; Ανακοινώθηκε ο… Guarda Redes Diego Almeida. Λεπτομέρεια: Στα πορτογαλικά «guarda redes» σημαίνει τερματοφύλακας. Είναι αυτό που λέμε… τερματοφύλακας όνομα και πράγμα! Το παλικάρι, φυσικά, το λένε απλά Ντιέγκο Αλμέιδα.

To Top