ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Τρίποντα” αγάπης και ανθρωπιάς από τον Αυτοκράτορα

Ο Αυτοκράτορας μοίρασε χαμόγελα, δώρα και αγάπη! Η ομάδα μπάσκετ του Άρη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», “φορτωμένη” με ανθρωπιά, αλλά και πολλά δώρα από την ARIS BC Boutique “The Legend Store” τα οποία μοίρασε στο παιδιατρικό τμήμα.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ: “Τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στους χώρους του «Παπαγεωργίου» ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, κ.Βασίλης Παππάς και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα», Ζωή Ψαρρά – Παπαγεωργίου”.

Ο Βασίλης Παππάς (Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου) τόνισε από την πλευρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς, την ομάδα του Αρη όλους τους παίκτες κάθε έναν ξεχωριστά για την καλοσύνη που είχαν και φέτος να έρθουν όπως και τα προηγούμενα χρόνια, και να γεμίσουν χαρά στα παιδάκια μας που τους περίμεναν πραγματικά με ανυπομονησία και αγάπη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση χαρά τους δίνουν και πόσο βοηθάει αυτό στο να γίνουν γρηγορότερα καλύτερα τα παιδιά. Εύχομαι καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες στην ομάδα της πόλης μας».

To Top