“Τρίποντα”… καλά Χριστούγεννα με κιτρινόμαυρες ευχές! (photostory + video)

Ο Σέρτζιο Κερούς και η Εύα Κατωπόδη πόζαραν στον φακό του PRESSARIS και ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα στους φιλάθλους της ομάδας και όχι μόνο. Είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα στον Άρη και θέλουν αυτά να είναι τα καλύτερα της ζωής τους. Αρειανίδικα καλά Χριστούγεννα από το μπάσκετ του Άρη!

Ο Σέρτζιο Κερούς με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση να φωτογραφηθεί με σκούφο του Αϊ Βασίλη, μαζί με την Εύα Κατωπόδη, φόργουορντ του γυναικείου τμήματος. Το ραντεβού δόθηκε στο Αλεξάνδρειο, το σκηνικό ήταν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΚΑΕ και στο θρυλικό πέταλο του Παλέμ, μπροστά στο σήμα του συλλόγου. “Είναι τα πρώτα μου Χριστούγεννα στον Άρη και μακάρι αυτά να είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου. Κάθε χρόνο εύχομαι να ζω τα καλύτερα Χριστούγεννα”, είπε η 24χρονη παίκτρια του Άρη, που θα απολαύσει τις άγιες μέρες ξεκούραστα, αφού δεν υπάρχουν προπονήσεις. “Θέλω να ευχηθώ να υπάρχει υγεία πάνω από όλα για όλον τον κόσμο, να έχουν όλοι χαρούμενα Χριστούγεννα και επιτυχίες στον Άρη σε όλα τα τμήματά του. Μακάρι να μπορέσει ο σύλλογος να δώσει όσες περισσότερες χαρές γίνεται στον κόσμο του”, πρόσθεσε η Κατωπόδη.

Ο Κερούς θυμήθηκε τα δύο πιο… ευτυχισμένα Χριστούγεννα. “Θυμάμαι κάποια Χριστούγεννα, που ήμουν μικρό παιδί και η θεία μου, μου είχε κάνει δώρο ένα Playstation PSP. Το θυμάμαι, γιατί περίμενα ένα δώρο μέσα στις μεγάλες κόκκινες κάλτσες, αλλά η θεία μου, για να μου κάνει έκπληξη δεν το είχε βάλει μέσα, αλλά κάτω από τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες… Μόλις το αντιλήφθηκα πετούσα από τη χαρά μου…”, είπε ο Αμερικανός και άλλαξε ύφος όταν αναφέρθηκε στα δεύτερα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής του: “Ήταν όταν με πήρε η μητέρα μου και πήγαμε σε ένα μέρος όπου υπήρχαν άποροι και άστεγοι και περάσαμε ουσιαστικά μαζί τους την ημέρα των Χριστουγέννων. Τους πήγαμε φαγητό, το μοιράσαμε, τους κάναμε παρέα. Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να βοηθάς τους συνανθρώπους σου, γι’ αυτό και συμμετείχα με μεγάλη χαρά σε αυτό που έκανε και ο Άρης πρόσφατα”.

Φέτος κάποιες ώρες την μέρα των Χριστουγέννων θα τις περάσει με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο: “Έχω τους καλύτερους συμπαίκτες που θα μπορούσα! Τους αγαπάω όλους μέσα από την καρδιά μου. Όλα τα παιδιά… Είμαστε οικογένεια, χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, χαίρομαι πολύ που είμαι στον Άρη. Πρώτη φορά θα κάνω Χριστούγεννα σε γήπεδο, αλλά νιώθω υπέροχα”.

Δείτε τον Σέρτζιο Κερούς να εύχεται στα… ελληνικά:

{youtube}wXm-ldxtCeo|640|360|1{/youtube}

Δείτε την χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση της Εύας Κατωπόδη με τον Σέρτζιο Κερούς στο PRESSARIS:

{gallery}siridis/kerusch_katopodi{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top