Τρίποντο – ανάσα για τη Σάλκε στις καθυστερήσεις

Μεγάλη νίκη που αποτελεί βήμα σωτηρίας πέτυχε σήμερα η Σάλκε στο Βερολίνο με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής στην Bundesliga, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντρέξλερ.

Η ομάδα της Βρέμης προηγήθηκε με τον Ντουκς στο 18ο λεπτό, στο 82′ ισοφάρισε η Σάλκε με τον Βάν ντερ Μπεργκ και στο τέλος πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη, που της δίνει ελπίδες πως θ’ αποφύγει τελικά τον υποβιβασμό.

Νωρίτερα, ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στο Βερολίνο μεταξύ της Ουνιόν και της Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να παραμείνουν μόνοι στην τρίτη θέση, πίεσαν την Μπάγερ, αλλά τελικά δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αντίθετα η Φράιμπουργκ πήρε σπουδαία νίκη στην Κολωνία κόντρα στην τοπική ομάδα με 1-0 και μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης και της προσπάθειας της να διασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

Στο μεταξύ η Στουτγκάρδη, με τον Ντίνο Μαυροπάνο ξανά στο κέντρο της άμυνας της, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς νίκησε έδρα της με 2-1 την Γκλάντμπαχ και ενίσχυσε την προσπάθεια της να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και τη νέα σεζόν. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 30ής αγωνιστικής, αλλά και η βαθμολογία στην Bundesliga έχουν ως εξής:

To Top