“Τρίποντο” ανθρωπιάς με το… καλημέρα από το Λύκειο “Π.Γιαννάκης”! (photo)

“Τρίποντο” ανθρωπιάς με το… καλημέρα από το Λύκειο “Π.Γιαννάκης”! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση από το 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας που φέρει πλέον το όνομα “Παναγιώτης Γιαννάκης” και θα καταλάβετε:

“Ο απλός και εμπνευσμένος λόγος του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες πρέπει να είναι αλληλέγγυοι και να λειτουργούν ομαδικά, έφερε τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα παιδιά πείσθηκαν να έχουν πίστη για την καρποφορία της προσπάθειάς τους να δώσουν αίμα, νεανικό ενθουσιασμό και εθελοντικό πνεύμα για να υλοποιήσουμε το έργο της δημιουργίας μιας «τράπεζας αίματος» για τους συμμαθητές τους, τους γονείς τους, αλλά και για τον ανώνυμο συνάνθρωπό μας, χωρίς διακρίσεις. 

Σήμερα και για πρώτη φορά κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Τζανείου νοσοκομείου, βρέθηκε στο ΕΠΑ.Λ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

Η αιμοδοσία έγινε μεταξύ των ωρών 10:20 με 13:00. Προσήλθαν 40 μαθητές, αποκλείστηκαν 8 έδωσαν αίμα 32.
Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχε και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με εθελοντές αιμοδότες τους ίδιους, καθώς και εκπαιδευτικοί του σχολείου αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό μονάδων αίματος.

Κατά την διάρκεια της αιμοληψίας, βρέθηκαν κοντά μας ο πρόεδρος της Σχολικής μας Επιτροπής Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, ο δικός μας πια άνθρωπος ο πρόεδρος του ΣΠΑΚΙΝ Βύρων Κρίθαρης και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μαργαρίτα Καραγιάννη”.

To Top