«Τρίποντο» για τις γυναίκες στην Ελασσόνα (1-3)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, η οποία πήρε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΓΣΕ Ελασσόνας. Τα κορίτσια του Πασχάλη Φούσκα επικράτησαν με 1-3 σετ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2, με τη νίκη αυτή να είναι η έκτη της φετινής σεζόν.

Οι «κίτρινες» είχαν ένα εύκολο απόγευμα στη θεσσαλική πόλη, επιβάλλοντας εξ αρχής το ρυθμό τους. Η κατάκτηση των δύο πρώτων σετ με 13-25 και 10-25 αντίστοιχα φανερώνουν την υπεροχή την Άρη απέναντι σε μία αντίπαλο που έδειξε αδύναμη να αγωνιστεί κάτω από καθεστώς πίεσης.

Στο τρίτο σετ, το οποίο χάθηκε με 25-19, αποτέλεσε μία κακή παρένθεση για τις φιλοξενούμενες, που υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και επέτρεψαν στην αντίπαλο να μειώσει σε 1-2. Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε και πάλι στον Άρη, που δε συνάντησε καμία αντίσταση από την Ελασσόνα και έφτασε εύκολα στο 13-25, το οποίο σηματοδότησε μία εύκολη νίκη με 1-3.

Τα σετ: 13-25, 10-25, 25-19, 13-25.

Η σύνθεση του Άρη (Φούσκας): Αποστολίδου, Πασσιά, Συμεωνίδου, Ωρολογοπούλου, Παντζαρτζίδου, Αναγνωστοπούλου, Πέτρου, Καλανταρίδου.

To Top