Τρίποντο νίκης και «φύγαμε» για «Κλ. Βικελίδης»!

Ένα σημαντικό παιχνίδι με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Κηφισιά, δίνει σήμερα το απόγευμα στις 17:00 ο Άρης στη Μίκρα και μοναδικός στόχος των παικτών του Αντρέι Κράβαρικ είναι να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου τρίποντου της χρονιάς και πρώτη εντός έδρας νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα το προηγούμενο Σάββατο από το Αιγίνιο, όπου επικράτησαν της τοπικής Νίκης στο τάι-μπρέικ, και πλέον έχουν συνολικά τρεις βαθμούς. Οπωσδήποτε, η συγκομιδή τους είναι πολύ μικρή, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, και σε καμία περίπτωση αντάξια της ομάδας, που έχει δημιουργήσει φέτος ο Άρης. Όμως, άπαντες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, καλύπτοντας το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.

Και αφού οι παίκτες του Κράβαρικ πετύχουν τον στόχο τους, τότε, όπως τόνισε σε δηλώσεις του και ο Ελληνοσλοβάκος τεχνικός, όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στο «Κλ. Βικελίδης», εκεί όπου στις 19:30 αγωνίζεται ο ποδοσφαιρικός Άρης. Τα δύο τμήματα, λοιπόν, των «κίτρινων» είναι σήμερα αποφασισμένα να «σπάσουν» το ρόδι και να χαμογελάσουν για πρώτη φορά φέτος στο «σπίτι» τους!

To Top