«Τρίποντο» – σωτηρίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το γκολ του Ροσέρο στο 84΄έγειρε την πλάστιγγα της νίκης (1-0) υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες» κι εξασφάλισε στους Ηπειρώτες το εισιτήριο της παραμονής στη Super League.
Το παιχνίδι υπήρξε φτωχό από πλευράς φάσεων, έντασης και ενέργειας στο α΄ημίχρονο. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φάσεις που…ξύπνησαν τους θεατές οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες των «Ζωσιμάδων».

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ έπειτα από στημένη φάση στο 84΄. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ροσέρο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα (1-0).

Με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τους 33 κι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Super League.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (92΄Μπορνταγκαράι), Πήλιος, Μορέιρα (62΄Κόντε), Λιάσος, Γκίνο, Τζίμας, Παμλίδης(90΄’ Καραχάλιος), Μπάλαν (62΄Ροσέρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρεγκίς (88΄Μπερτόγλιο), Τιλίκα (78’ Σανταφέ), Μπαρτόλο, Σίτο (88; Κωστέας).

To Top