Τρίτη σερί νίκη αναζητούν οι γυναίκες με την Καλαμαριά

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο στις 12:00 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Παλέ, με στόχο να φτάσει στην τρίτη του συνεχόμενη νίκη και να απομακρυνθεί έτσι από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλίμα μετά τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα σε ΠΑΟΚ και Πτολεμαΐδα είναι πολύ καλό και τόσο ο Κώστας Κωτούλης όσο και τα κορίτσια του θέλουν να πάρουν το έβδομο ροζ φύλλο αγώνα την φετινή σεζόν και να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδο στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος.

Η Καλαμαριά μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα όμως δεν παύει να είναι ανταγωνιστική ομάδα και οι κίτρινες δεν θα πρέπει να τις υποτιμήσουν. Άλλωστε η ήττα στο ματς του πρώτου γύρου (64-56) αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τις παίκτριες του Άρη που δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία που τους δίνετε για βαθμολογική αναρρίχηση να πάει χαμένη.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Κωτούλης θα έχει όλα τα κορίτσια στην διάθεσή του ενώ έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή στις Βέρα Μπούστος και Σοφία Νικολαϊδου που παίρνουν αρκετό μέρος των επιθέσεων του Απόλλωνα.

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top