ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη σερί χρονιά στα ημιτελικά, στο ΣΕΦ η πρώτη “μάχη” (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης ρίχνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην μάχη των ημιτελικών του πρωταθλήματος, φιλοξενούμενος σήμερα (19:00) του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Οι κίτρινοι απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος της εισόδου στην πρώτη τετράδα μετά την “σκούπα” στην σειρά με τον ΠΑΟΚ, φιλοδοξούν να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που προετοιμάζεται παράλληλα και για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Εννοείται ότι οι κίτρινοι είναι το αουτσάιντερ στην σειρά. Είναι ομάδα με λιγότερη ποιότητα και εμπειρία και μικρότερο βάθος στον πάγκο από τον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη να τα δώσουν όλα, αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο Άρης στους δύο προηγούμενους ημιτελικούς που έπαιξε κέρδισε τρία παιχνίδια, ένα το 2015 και δύο το 2016. Στόχος είναι να μπορέσει να βάλει και πάλι δύσκολα σε μια πιο ποιοτική ομάδα.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Για άλλη μια φορά όλα ξεκινούν από την άμυνα και την προσήλωση στο πλάνο. Οι κίτρινοι οφείλουν να δείξουν απέναντι στον Ολυμπιακό την καλή αμυντική λειτουργία τους και παράλληλα στην άμυνα των ερυθρόλευκων, από τις καλύτερες στην Ευρώπη (και) φέτος, να έχουν υπομονή, καθαρές επιλογές και όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη.

Ο πρώτος αγώνας γίνεται σήμερα στο ΣΕΦ και ακολούθως η σειρά μεταφέρεται το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο, όπου ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

To Top