Τρίτη φορά εκτός 8αδας, πρώτη φορά εκτός πλέι οφ

Τρίτη φορά στην ιστορία του έμεινε ο Άρης εκτός οχτάδας και για πρώτη φορά μετά το 2002, όταν και είχε καταλάβει την 9η θέση της βαθμολογίας.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ “ο Άρης μένει για πρώτη φορά στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League εκτός πλέι οφ. Δεν είναι η πρώτη φορά που μένει εκτός 8άδας αλλά η τρίτη ωστόσο σε αυτές που προηγήθηκαν, το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ του επέτρεψε να αγωνιστεί σε αυτά έστω και σε αγώνες κατάταξης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μένει εκτός οχτάδας για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια. Την περίοδο 2001-02 ήταν 10ος. Τότε είχε σημειώσει και επίδοση νικών μικρότερη της φετινής έχοντας εννιά.

Σε ατομικό επίπεδο…

* Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σημείωσε το 1ο “double-double” της καριέρας του στη Stoiximan.gr Basket League έχοντας 12 πόντους και 10 ριμπάουντ. Έγινε ο 5ος παίκτης του Άρη που φτάνει φέτος σε αυτήν την επίδοση μετά τους Μάρας, Μπένσον, Ντουβιέ και Αθηναίου.

* Ο Γιάννης Αθηναίου σημειώνοντας 11 πόντους χθες, έγινε ο 36ος παίκτης στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που ξεπερνά τους 500.

Παράλληλα ο διεθνής γκαρντ με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, αφενός ξεπέρασε τις 400 στην κατηγορία κι αφετέρου έγινε ο 12ος πασέρ στην ιστορία του Άρη. Έφτασε τις 137 με τα “κιτρινόμαυρα” και ξεπέρασε τους Γκαγκαλούδη (132), Γιαννάκη (132) και Βεζένκοφ (133).

* Ο Στέλιος Πουλιανίτης ξεπέρασε τους 200 πόντους και ο Δημήτρης Φλιώνης έφτασε τα 100 ριμπάουντ.

To Top