ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτος Βαλκανιονίκης “κιτρινόμαυρος” τζουντόκα

O απολογισμός των διακρίσεων της τρέχουσας περιόδου, έκλεισε με το χάλκινο μετάλλιο, που δικαίως κατάφερε να κατακτήσει ο αθλητής του Άρη Αθανάσιος Μυλωνέλης στη Βαλκανιάδα Παίδων Α΄, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.


Παρά τους τραυματισμούς στα γόνατα, που πέρασε το τελευταίο διάστημα, ο Θανάσης κατάφερε να επανέλθει σε απόλυτα καλή φυσική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, και αγωνίστηκε βάζοντας για άλλη μία φορά την Ελληνική σημαία στο βάθρο των μεταλλίων, αλλά και τον Α.Σ. ΑΡΗΣ στους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδος στο τζούντο.

Ο Θανάσης κατάφερε να κερδίσει το Βούλγαρο αντίπαλό του με Ippon, το Βόσνιο με Ippon και το Σέρβο, επίσης με Ippon, κατακτώντας έτσι επάξια την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών, αφού ηττήθηκε μόνον από τον Τούρκο αντίπαλό του, τον οποίο όμως αντιμετώπισε στα ίσια.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε, ότι η επιτυχία του Θανάση ήρθε για να κλείσει μία σειρά από Διεθνείς επιτυχίες του συλλόγου φέτος.  Τα αποτελέσματα των επιτυχιών των αθλητών μας είναι αποτελέσματα της χρόνιας προσπάθειας του Τμήματος Τζούντο του ΑΣ ΑΡΗΣ για διάκριση και πρόοδο. Στην ομάδα όλοι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για τον Θανάση, αλλά και για όλα τα παιδιά, που φέτος κατάφεραν τόσα πολλά, τόσο εντός όσο και εκτός Ελληνικών συνόρων, βάζοντας πραγματικά τον ΑΣ ΑΡΗΣ στο χάρτη με τους καλύτερους συλλόγους στο Τζούντο.

Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η σωστά προγραμματισμένη δουλειά, όλων, και να έρθουν ακόμα περισσότεροι αθλητές κοντά στο τμήμα, αλλά και νέες επιτυχίες.

πηγή: arisac.gr

To Top