ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτος ημιτελικός σήμερα στο ΣΕΦ, με το μυαλό στην… ΑΕΚ (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης θα δώσει μόλις τον πέμπτο αγώνα του σε διάστημα 43 ημερών, παίζοντας σήμερα (19:00) στο ΣΕΦ τον τρίτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και για τον Δημήτρη Πρίφτη αυτή η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού είναι σήμερα το πιο μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του.

Τα προβλήματα συντροφεύουν τον Άρη από την προετοιμασία φέτος. Η παράδοση δεν σπάει ούτε στα πλέι οφ. Οι κίτρινοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζάστιν Τζάκσον, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή για τον σημερινό αγώνα λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα.

Την θέση του πήρε ο Βασίλης Χρηστίδης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τζάκσον δεν θα προλάβει ούτε τον επόμενο αγώνα των κίτρινων, κατά πάσα πιθανότητα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών, εκτός κι αν σήμερα γίνει κάποιο μπασκετικό… θαύμα και ο Άρης κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ.

Οι κίτρινοι θέλουν να παρουσιάσουν το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο που είχαν στον δεύτερο ημιτελικό, στο Αλεξάνδρειο, και να ξεχάσουν την απογοητευτική εμφάνισή τους στον πρώτο αγώνα της σειράς στο ΣΕΦ.

Ο Πρίφτης ενδεχομένως να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, διότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ακολουθεί σε 72 ώρες ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι και θα θέλει να έχει ετοιμοπόλεμη την ομάδα του.

To Top