ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τρίτο (και φαρμακερό) ντεμπούτο για τον Μάρας στο πρωτάθλημα

Ο Ιβάν Μάρας ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά. Η τρίτη φορά του θέλει να είναι και η καλύτερη.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ σέντερ του Άρη έχει κάνει καλά παιχνίδια στα δύο προηγούμενα ντεμπούτα του, ως παίκτης της Δόξας Λευκάδας και του Ηλυσιακού, ωστόσο οι ομάδες του ηττήθηκαν.

Σήμερα θέλει να συνδυάσει τη δική του καλή εμφάνιση με μια σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Άρη μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου. Άλλωστε δήλωσε ότι έχει κίνητρο όσο ποτέ άλλοτε για να αγωνιστεί και να αποδείξει την ποιότητά του…

Ο Ιβάν Μάρας στο περσινό ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Δόξας Λευκάδας είχε 11 πόντους με 1/6 βολές, 5/8 δίποντα και 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 26 λεπτά συμμετοχής. Η Λευκάδα ηττήθηκε με από τον Κόροιβο εντός έδρας με 69-65.

Την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα (2012-13), στο ντεμπούτο του ως παίκτης του Ηλυσιακού είχε 9 πόντους με 3/6 βολές, 3/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κόψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής. Ο Ηλυσιακός είχε ηττηθεί με 86-71 στην Χαλκίδα από τον Ίκαρο.

To Top