ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τρίτο σερί “τρίποντο” με ανατροπή (1-3) και… κορυφή για τον Άρη!

Το τρίτο σερί του “τρίποντο” στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης, που επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Πανελευσινιακού, παρότι βρέθηκε από πολύ νωρίς με την πλάτη στον τοίχο! Στη πρώτη θέση οι “κιτρινόμαυροι” με 11 βαθμούς, συγκατοικούν με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0 με Αγροτικό Αστέρα), ενώ ακολουθεί η Λαμία με 10 βαθμούς, η οποία αύριο υποδέχεται τα Τρίκαλα.

Μόλις στο 14΄ ο Νίκος Αγγελούδης, “πάγωσε” τους “κιτρινόμαυρους”, εκμεταλλευόμενος ολιγωρία της άμυνας, πετυχαίνοντας με ωραίο πλασέ το 1-0. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου αφυπνίστηκαν και κατάφεραν στο 33΄με εξαιρετικό χτύπημα φαουλ του Ντάρσι Νέτο, να φέρουν το ματς στα ίσια (1-1)

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε πριν το ημίχρονο με τον Κενάν Μπαργκάν, στο 40΄με εύστοχο σουτ εντός περιοχής να πετυχαίνει το 1-2.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν εφησύχασαν, έψαξαν ένα ακόμα γκολ για να “κλειδώσουν” το τρίποντο και το πέτυχαν, στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Τάτος στο 70΄από τα αριστερά έδωσε στον Μιλίνουβιτς, ο οποίος ξέφυγε από τους αντιπάλους του και με διαγώνιο συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις: 

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμες, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Καμπούρης (71΄Καμπούρης), Τσούπρος, Αρβανίτης, Ρόκας (56΄Μπρέμπος), Σιλιγαρδάκης, Γραίκος, Αγγελούδης (64΄Σταματάκης), Ταμπάκης

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Νέτο (46΄Μπούρμπος), Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης (70΄Ρόβας), Ανάκογλου (80΄Τσουμάνης), Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Μπαργκάν.

To Top