Τρίτο φιλικό για την ΑΕΛ που μετράει «2 στα 2»

Το τρίτο της φιλικό δίνει στη διάρκεια της προετοιμασίας της η ΑΕΛ, που φιλοξενείται στις 19.00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά ως τώρα, έχοντας κερδίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας και τα Τρίκαλα. Με την πρώτη αγωνίστηκε στις 23 Αυγούστου επικρατώντας 2-0 χάρη στα γκολ των νεαρών Πινάκα και Γλυνό.

Οι 11 της ΑΕΛ σε εκείνο το ματς: Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Γκαζάλ, Τόρζε, Τρούγιτς, Παπάζογλου.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπάγιτς, Κοτσιανούλης (Δάκτυλας), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Πινακάς, Βινίσιους, Μούζεκ, Λουφάκης, Χαλάτσης, Στοϊνοβιτς (Γλυνός), Ζαχαράκης.

Όσον αφορά το δεύτερο φιλικό της θεσσαλικής ομάδας, αυτό ήταν κόντρα στα Τρίκαλα, όπου κέρδισε με 1-0 με γκολ του νεαρού Δακτύλα.

Οι 11 της ΑΕΛ στο δεύτερο φιλικό: Μπάγιτς, Μπέρτος, Φιλίπ, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Κοτσιανούλης, Γκαζάλ, Γλυνός, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Παπάζογλου.

Αγωνίστηκαν ακόμα: Νάγκι (81′ Σουλούκος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Λουφάκης, Μαϊδανός, Βινίσιους, Ζαχαράκης (73’ Στοΐνοβιτς), Δάκτυλας, Τόρζε, Πινακάς.

To Top