Τρίτωσαν οι ισοπαλίες για την Ιταλία

Τρία στα τρία… οι ισοπαλίες στη σημερινή τελευταία μέρα της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2024.

Πιο σημαντική αυτή στην Πρίστινα, όπου το Κόσοβο «έκοψε» δύο βαθμούς από την Ελβετία (2-2), τα πράγματα έμπλεξαν για την Ιταλία μετά τη «γκέλα» στα Σκόπια (1-1) με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ το Ισραήλ κατάφερε να φύγει αήττητο από το Βουκουρέστι (1-1) με τη Ρουμανία.

Η Ιταλία δεν… πατά καλά και το έδειξε το περασμένο Μάρτιο με την ήττα από την Αγγλία (2-0), ενώ δεν ήταν καθόλου πειστική και στο νικηφόρο 2-0 επί της Μάλτας. Απόψε, αν και προηγήθηκε με τον Ιμόμπιλε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «κλέψουν» το βαθμό στο φινάλε με τον Μπαρντι και να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης, μιας και ισοβαθμούν με τη σημερινή τους αντίπαλο στο 3ο γκρουπ, αν κι έχουν ματς περισσότερο από τη «σκουάντρα ατζούρα».

Με την 2η ισοπαλία στα πρώτα πέντε ματς του 9ου ομίλου, με το 2-2 εκτός έδρας επί του Κόσοβου, η Ελβετία διατήρησε το αήττητο (3-2-0) και την πρωτιά του γκρουπ, ωστόσο, Ρουμανία και Ισραήλ συνεχίζουν να ελπίζουν μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Βουκουρέστι.

To Top