Τρίτωσαν οι… προκλήσεις του Καραγεωργίου!

Ο Νίκος Καραγεωργίου αφού προκάλεσε με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, συνέχισε να προκαλεί στα αποδυτήρια δημιουργώντας επεισόδιο με τους παράγοντες του Άρη, τρίτωσε τις… προκλήσεις!

Ο προπονητής του Εργοτέλη ξεπέρασε το.. αντιαρειανό του μένος και σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» έκανε και πάλι παράπονα για το… δήθεν «μαρτύριο» το οποίο περνά κάθε φορά που επισκέπτεται την έδρα του Άρη ώστε να τοποθετηθεί στην αίθουσα Τύπου μετά το τέλος των αγώνων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο εκείνο έγινε παρέμβαση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρύσανθου Τσαλτίδη, ο οποίος προσπάθησε να βάλει στη… θέση του τον υπερευαίσθητο προπονητή του Εργοτέλη. Ο Καραγεωργίου, ο οποίος εδώ και πέντε χρόνια έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκαλεί, δίνει… σόου, αποβάλλεται, αλλά δεν τον έχει πειράξει κανείς. Ούτε τρίχα του…

Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή: «Η κάκιστη συμπεριφορά του έχει αναγκάσει την διοίκηση της ΠΑΕ να διαθέτει κάθε φορά 5 σεκιούριτι να τον συνοδεύουν και άλλους 100 να δημιουργούν ζώνες, τον κόσμο να απομακρύνεται σε απόσταση 500 μέτρων και φυσικά να ακολουθείται κατά γράμμα η προβλεπόμενη διαδρομή (μέσα από τα δημοσιογραφικά και με ασανσέρ στον δεύτερο όροφο που είναι η αίθουσα Τύπου)».

Ακόμη υπενθυμίστηκε στον Καραγεωργίου, ο οποίος έχει άλλες συμπεριφορές σε άλλα γήπεδα της Θεσσαλονίκης ότι: «Ο συγκεκριμένος διάδρομος έχει προβλεφθεί από τους ιθύνοντες της UEFA»!

To Top