ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τραβάει το σχοινί ο Μήτρογλου, αρνείται διακανονισμό, συνεχίζονται οι επαφές

Αδιάλλακτος εμφανίζεται ο Κώστας Μήτρογλου στις συζητήσεις με την ΠΑΕ Άρης, αξιώνοντας όλο το ποσό που απομένει για την εξόφλησή του.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του κατά της ΠΑΕ Άρης, υποχρεώνοντας τους “κίτρινους” να καταβάλλουν εντός πέντε εργάσιμων ημερών το ποσό των 350.000 ευρώ, που οφείλουν στον ποδοσφαιριστή για να αποφύγουν την αφαίρεση τριών βαθμών.

Άμεσα μπήκαν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και σύμφωνα με πληροφορίες πρότειναν στην πλευρά του παίκτη την καταβολή του ποσού σε δύο δόσεις. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν από τον Κώστα Μήτρογλου ήταν αρνητική, καθώς έχοντας στα χέρια του την απόφαση του δικαστηρίου, απαίτησε την άμεση καταβολή των οφειλομένων, γεγονός που προφανώς προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Άρη.

Αυτό σημαίνει ότι οι “κίτρινοι” θα πρέπει να τακτοποιήσουν άμεσα το ζήτημα, που προέκυψε για να αποφύγουν τη βαθμολογική ποινή, κάτι που διαβεβαιώνουν ότι θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα, η οποία διεκδικεί την ευρωπαϊκή της συμμετοχή τη νέα αγωνιστική περίοδο.  

To Top