Τραγικός Ολυμπιακός και αποκλεισμός με αποδοκιμασίες

Ένας τραγικός Ολυμπιακός ηττήθηκε ξανά (0-1) από την άσημη Λεβάντε, αυτή τη φορά στο “Καραϊσκάκη” και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ χωρίς να σκοράρει στη φάση των “32”. Αποδοκιμάστηκαν έντονα οι ερυθρόλευκοι από τους οπαδούς τους λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον Άρη στο ίδιο γήπεδο.

Μπορεί ο κόσμος να γέμισε τον Καραϊσκάκη, μπορεί ο Μίτσελ να παρέταξε πολύ επιθετική ομάδα, όμως οι παίκτες έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως ποτέ δεν πίστεψαν την ανατροπή του 3-0 της Ισπανίας και σε αυτό συνέβαλε και το γρήγορο γκολ του Μάρτινς, μόλις στο 9’. Η κακή εμφάνιση των ερυθρόλευκων προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των οπαδών των ερυθρόλευκων, οι οποίοι απείλησαν ελάχιστες φορές την ισπανική ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης (46’ Χολέμπας), Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο (46’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (76’ Ιμπαγάσα).

ΛΕΒΑΝΤΕ (Μαρτίνεθ): Νάβας, Ρόδας, Μπαγιεστέρος, Ναβάρο, Χουανφράν, Μίτσελ (86’ Ντούντκα), Ιμπόρα, Ρίος (67’ Βάλντο), Μπαρκέρο, Γκαρσία, Μάρτινς (83’ Ακουαφρέσκα).

To Top